Εσωτερικός κανονισμός

      Τα μέλη, οι αθλητές, οι αθλήτριες ενήλικες και ανήλικοι υπάγονται στους κανονισμούς λειτουργίας του σωματείου.    
·          Η είσοδος και η χρήση των εγκαταστάσεων επιτρέπεται σε  όλους που είναι ταμειακώς εντάξει.
·         Οι αθλούμενοι και οι αθλούμενες είναι υποχρεωμένοι να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση που να αναγράφει ότι είναι υγιείς και μπορούν να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες (τένις).
·         Όλοι οι αθλητές, οι αθλήτριες και τα μέλη έχουν τη δυνατότητα, πέρα από τη συμμετοχή τους στα προπονητικά προγράμματα, να κάνουν δωρεάν χρήση των γηπέδων τις καθημερινές, τα Σάββατα και τις Κυριακές (εφόσον δεν υπάρχουν προπονήσεις ή αγώνες).
·         Η χρήση των γηπέδων έχει ως εξής:
o   Αλικαρνασός:Καθημερινές 8:00 έως έναρξη προπονήσεων, Σάββατο και Κυριακή 8:00 – 23:30.
o   Ε.Α.Κ.Η. (Παγκρήτιο στάδιο):Καθημερινές 8:00 έως έναρξη προπονήσεων, Σάββατο από τη λήξη των προπονήσεων έως κλείσιμο μονάδας, Κυριακή (ωράριο λειτουργίας μονάδας).
 
·         Οι παίκτες και οι παίκτριες να εισέρχονται στα γήπεδα αφού έχουν ολοκληρώσει τις προπονήσεις τα προηγούμενα τμήματα.
·         Όταν παίζεται αγώνας περιμένουμε να τελειώσει το game και μετά περνάμε πίσω από τα γήπεδα.
·         Αν περάσει μπάλα στο γειτονικό γήπεδο περιμένουμε μέχρι να μας την επιστρέψουν οι γειτονικοί παίκτες, που είναι υποχρέωσή τους και την δεχόμαστε ευγενικά. Το ίδιο κάνουμε όταν έρθει ξένη μπάλα στο γήπεδό μας.
·         Aπαγορεύεται η είσοδος σε άτομα που δε φέρουν αθλητικά παπούτσια.
·         Απαγορεύονται :
o   Το κτύπημα της ρακέτας στο δάπεδο.
o   Η βλαστήμια και η ύβρις.
o   Η ειρωνεία και ο σχολιασμός συμπαίκτη ή γειτονικού παίκτη.
o   Οι θεατές και οι φίλοι ή συνοδοί κάθονται υποχρεωτικά στις κερκίδες ή έξω στον ακάλυπτο χώρο ομιλώντας χαμηλόφωνα ώστε να μην αποσπούν την προσοχή των παικτών, παικτριών.
·         Κάθε παίκτης και παίκτρια υποχρεούται να διατηρεί το χώρο καθαρό και να απομακρύνει από το γήπεδο κάθε υπόλειμμα της αθλητικής δραστηριότητας (μπουκάλια, πλαστικά κουτιά, μπάλες κλπ.).
·         Ο όμιλος διατηρεί το δικαίωμα να δεσμεύει το σύνολο των γηπέδων για τη διεξαγωγή αγώνων, τουρνουά ή άλλων εκδηλώσεων για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει ανακοίνωση στον πίνακα ανακοινώσεων.
·         Η συμπεριφορά γενικά των αθλουμένων πρέπει να διέπεται από τους κώδικες που υπάρχουν στο τένις διεθνώς.
·         Σε περίπτωση παράβασης των όρων του παρόντος κανονισμού το Δ.Σ μπορεί να επιφέρει κυρώσεις που μπορεί να είναι:
o   Παρατήρηση
o   Προσωρινή απαγόρευση εισόδου
o   Οριστική απαγόρευση εισόδου στις εγκαταστάσεις
·         Σε περίπτωση διακοπής από τα προπονητικά προγράμματα ή αποχής από κάποια προπόνηση, να ενημερώνονται έγκαιρα οι προπονητές προς εξυπηρέτηση  άλλων αθλούμενων.
·         Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών το σωματείο σε συνεννόηση με τους προπονητές  μπορεί να προβεί σε αναπληρώσεις των προπονήσεων αν αυτό είναι δυνατό.